Svar från Socialdepartementet

Nu har jag fått svar på det ÖPPNA BREV jag ställde till Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström i slutet av oktober förra året.

Bästa Anna, 

Tack för ditt brev till folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström. Jag har blivit ombedd att svara dig.

Jag vill inleda med att be om ursäkt för att du har fått vänta på svar. En regeringsombildning leder till stora omorganiseringar och då vi läser alla brev som kommer in till ministern kan svar ibland dröja. Jag hoppas att du kan ha överseende med detta. 

Jag får å ministerns vägnar delvis tacka för dina gratulationer inför hans utnämning men också beklaga att de miljoner som var planerade att tillföras idrottsrörelsen tyvärr inte fick plats i regeringens föreslagna budget. Ministern och regeringen har som ambition att stärka idrottsrörelsen ekonomiskt senare under mandatperioden. Dessa satsningar kommer man att återkomma till. 

Dina synpunkter är viktiga för regeringens fortsatta arbete, och den politiska ledningen kring Gabriel Wikström har därför fått ta del av din skrivelse. Jag vill ännu en gång tacka för att du tagit dig tid att skriva till ministern.

Stockholm i mars 2015

Vänligen 

Lotta Ilona Häyrynen
Brevhandläggare åt folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström

Så traditionellt och fint. Jag får nog ta en kaffe till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s