Åh, vilken fin recension

Jag fick ett mail från förlagschefen Hans-Olov Öberg där det kort och gott stod ”Otroligt trevlig recension”. Som bilaga låg recensionen från Svensk Bibliotekstjänst och lektör Karin Skagerberg.

I slutet av recensionen kommer själva kärnan som är:

Boken guidar oss igenom omvalsprocessen i sex “arbetspass”, med konkreta tips på hur vi utvärderar vår egen situation – och tar nya tag i karriären, relationen eller rutinerna. Men författaren poängterar också att ett omval kan sluta med att vi väljer att stanna just där vi är, fast då med en bättre känsla av varför. En lite ovanlig bok i genren eftersom den aldrig berättar vad vi ska göra eller viftar med pekpinnar – i stället får vi verktyg och inspiration som lockar till förändring. Befriande, kreativt och välskrivet! 

Telefonen ringer och det är förlagschefen igen. För er som inte känner Hans-Olov kan jag berätta att under utvecklingsprocessen med boken har vi samarbetat via alla vanliga kommunikationssätt förutom just telefonen. Jag undrar om det har hänt något särskilt. Jo, det har det. Han läser upp andra exempel på recensioner för att jag ska förstå hur den här särskiljer sig från hur det ”brukar låta”. Han är glad! Och jag kan bara hålla med dig Hans-Olov, en otroligt trevlig recension!

Den publiceras i sin helhet i BTJ-häftet nr 16, 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s