Omval är för dig som mår bra och har flow

De flesta tänker nog att ett omval är för den som känner sig frustrerad över sin situation eller känner sig vilsen i livet. Och de ingångarna är förstås en bra start. Men jag skulle önska att det var precis tvärtom. Att man gör omval när man mår som allra bäst och känner att man är på topp, både på jobbet och i privatlivet.

När du har flow i livet finns det bara möjligheter. Egentligen vill du inte ha mindre av något, utan snarare mer. Utmaningar som sporrar och triggar dig till att bli ännu bättre. Du har idéer på saker du vill förverkliga. Inte nu, men sen. Du vet att du har möjligheten och att det bara handlar om tajming.

Du kanske upplever att du är i en period av tur. Egentligen vet du att det är din erfarenhet och skicklighet som har fört dig hela vägen hit. Och du känner på dig att det kommer föra dig ännu längre. Om och när du själv vill.

Med omval i de perioder du känner dig stark och mår bra blir det lättare att identifiera vilken nästa utmaning du ska anta eller nästa våg du ska surfa på. Det kommer ge dig en ytterligare skärpa i din blick. Lycka till.

2 reaktioner på ”Omval är för dig som mår bra och har flow

  1. Ungefär som att jag blir mer taggad att spara när ekonomin fungerar. Jag får fler idéer när jag löptränar och är i flow (ev runner’s high). TACK för dina kloka ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s