Jag firar min målgång med ett sommarerbjudande

En vän skickade ett fint sms och tackade för ett samtal vi hade haft för en tid sedan. Hon skrev att hon särskilt hade tagit med sig mitt säg om att gå på mål. Under vårt samtal hade vi resonerat om alla de möjligheter som i perioder kan uppfattas ligga framför en men som kanske inte alltid leder en dit man vill. Man kommer på villovägar eller börjar uppfylla andras förväntningar och inte sina egna hur man vill forma sitt sätt att arbeta eller till och med leva.

Jag hade berättat för henne om hur jag i mitt eget omval för två år sedan hade bestämt mig för att gå på mål. Medvetet valde jag att gå från att ha en idé till ett bokmanus till att börja kontakta bokförlag med målet att ge ut en bok. Mitt nya mindset hjälpte mig att hålla fokus på målet. Att det dessutom skulle ta mig så långt som att jag skulle ge ut hela tre böcker på ett år överträffade alla mina förväntningar.

Nu i sommar vill jag därför fira detta genom att erbjuda signerade böcker till specialpris.

Den nyaste boken Plikt eller passion – Finn din grej har jag skrivit tillsammans med Hans-Olov Öberg. Ram och kram – Ledarskapets betydelse för organisationskulturen kom för ett halvår sedan och Omval – Hur du väljer om ditt liv och din karriär (innan någon annan gör det åt dig) släpptes för ett år sedan.

För 200 kr/bok (inkl porto) sänder jag en eller flera böcker till dig. Betalning sker enkelt via Swish, faktura eller bankgiro. Skicka din beställning via messenger på Facebook, Linked In alternativt Twitter eller mejla till anna.iwarsson@tele2.se Ange namn, adress och betalningssätt samt ev särskild önskan om signering och om du önskar kvitto.

Nu är det också dags för mig att påbörja mitt årliga omval igen. Det ska bli spännande att se vad det kommer att leda till denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s