ANNAS BÖCKER

ramkram_bokRAM OCH KRAM – ledarskapets betydelse för organisationskulturen

En organisationskultur kan både brytas ned och utvecklas, den påverkas och formas av de människor som är verksamma i organisationen. Det är betydligt lättare att fastna i en organisationskultur som består av kontroll och rutiner än att söka sig ut på okända vatten och verkligen möta organisationens utmaningar.

Bokens syfte är att belysa hur ledarskap och samarbete präglar organisationskulturen. Den ledarskapskultur som utvecklas i huvudsak i ledningen har avgörande betydelse för utvecklingen av organisationen.

Förlag: Idealistas Förlag
Beställ boken via Idealistas Förlag, bokus.com eller adlibris.com.

OMVAL – Hur du väljer om ditt liv och din karriär 9789187049934_200_omval_haftad
(innan någon annan gör det åt dig)

Förr blev vi fysiskt trötta av våra arbeten. I dag blir vi mentalt utmattade. OMVAL är metoden som hjälper dig att må bra både på jobbet och i privatlivet genom att behålla initiativet och fokusera på rätt saker. Du lär dig en enkel och jag-stärkande teknik för att analysera dig själv och vad som är bäst för dig i nästa steg. Ett omval behöver inte leda till en stor förändring. Du gör det för att ifrågasätta om du just nu tar tillvara dina förmågor på ett hållbart och hälsosamt sätt. Kanske är du faktiskt på rätt plats i livet. Då fortsätter du där du är, stärkt av den vetskapen. Å andra sidan kan omvalet bli foten i baken som utlöser en önskad förbättring. Oavsett vilket inspirerar OMVAL dig att styra upp ditt liv, så att det du väljer känns angeläget och meningsfullt.

Förlag: Bullet Point PublishingIMG_8248
Beställ boken via bokus.com eller adlibris.com.

PLIKT ELLER PASSION – Finn din grej.
En metod för dig som vill
komma vidare i livet

Det här är ingen självhjälpsbok. Se den hellre som en tank-, inspirations- och metodbok för dig som vill komma vidare i livet. En bok för alla som vill någonting mer, men inte riktigt kan komma på vad det är, eller hur man ska göra.

På gott och ont är världen numera både fysisk och digital, och dessutom i ständig förändring. Nya livsstilar och nya pliktbeteenden växer fram. Den egna förmågan att uppleva passion begränsas. I Plikt eller passion får du hjälp att utforska dina egna pliktbeteenden och din förmåga att uppleva och känna passion. Att lära sig ta kontrollen över sitt liv, och medvetet styra mot en bättre tillvaro, är någonting som vi tycker att så många som möjligt borde få uppleva.

I den här boken hittar du inga ”rätt eller fel”-svar på dina livsfrågor. Vi vill tvärtom visa dig en myriad av möjligheter att ta dig vidare på.

Det är nyttigt att drömma. Vi blir aldrig större än våra drömmar, heter det ju. Glöm bara inte att resan måste påbörjas. Det kan du göra genom att läsa denna bok.

Förlag: Bullet Point Publishing
Beställ boken via bokus.com eller adlibris.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s