Välja om

Journalisten Mia Berg kontaktade mig före jul och ville göra en intervju om att förnya sina jobblöften. För några dagar sedan fick jag detta mail av henne.

Här kommer artikeln! Och i sammanhanget kan jag tala om att det blev jubelrop på Adecco. En kille skrev: ”så fantastiskt JÄVLA jättebra i all sin enkelhet,” och frågade om han fick sprida det till alla han kände, haha. Tack för att du ställde upp! Mia

Sedan många år väljer jag varje år om mitt jobb och senast resulterade det i att jag valde att sluta som generalsekreterare för Friskis&Svettis. (Jag har i flera år också valt att vara kvar och att lägga till nya dimensioner i mitt uppdrag.) Jobbet var ett genuint roligt, utmanande och meningsfullt uppdrag. Stort engagemang i en stor organisation med en stor vilja att hela tiden utvecklas. Under min senaste omvalsprocess som alltså ledde fram till beslutet att gå vidare kände jag, att mitt i framgången hade jag en längtan efter något annat.

Jag ville inte bort från det jag hade. Jag ville till något som jag saknade. Jag följde min längtan.

Att varje år välja om på ett medvetet plan ger mig möjligheten att ännu mer göra det jag längtar efter. Just nu handlar det om att vara inne i en spännande skrivprocess om framtidens ledarskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s